Waarin onderscheiden wij ons als Beautysalon en waarom is de klant enthousiast over onze behandelingen en het team? Deze vragen kunnen wij beter aan onze klanten stellen en hieronder kunt u de reacties terug vinden.

Jorien L.
Altijd tevreden met het resultaat. Tevens tonen ze echt interesse in je en ben je niet een nummertje! 2. Door de interesse die ze in je tonen en omdat er alleen maar aardige mensen werken. 3. Omdat ik Marijke heb zien groeien van salon en ze er alles aan doet om klanten tevreden naar huis te laten gaan of op het laatste nippertje toch nog een behandeling kunnen krijgen.

Rianne H.
Vernieuwend, kritisch en een breed aanbod!

Sharima S.
Een super team! Veel aanbod! Alles is perfect!

Debby H.
1. Er mag niemand aan mijn wenkbrauwen komen, behalve Marijke. De hygiëne en etiquette binnen het bedrijf zijn uitmuntend. Als ik er ben, heb ik alle aandacht van het hele team. Jullie blinken in de klant centraal stellen en tevreden houden. Ik vind de salon; een 9,5.

Joke B.
Superschoon, netjes, verzorgd, gezellig, vriendelijk, innovatief, enthousiaste inzet, zeer persoonlijk klantcontact, heerlijke persoonlijke aandacht, tot in de puntjes, breed aanbod. De inzet van Marijke is grenzeloos. Zij heeft een mooi team samengesteld.

Janneke H.
Super gezellig vriendelijk professioneel mooie vrolijke ingerichte salon en de wenkbrauwen verf en wimper verf blijft perfect zitten. Leuke last minuut aanbiedingen gewoon een top team!!!

Milou S.
Altijd een hele goede behandeling, rust en warmte wordt er door het hele team uitgestraald.. Persoonlijke aandacht wordt hier altijd weer gegeven..Net het beetje extra wat je als klant krijgt...

Jantina W.
Klant gericht, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, allemaal erg kundige mensen. Het is een top zaak die zich de laatste jaren enorm heeft ontwikkeld, daar ook voor durft te gaan omdat ze in hun kracht staan. Een ieder voor haar eigen expertise. Kortom... Dat wil toch iedereen!

Hilde M.
Altijd een welkom gevoel , hele kundige en gedreven dames die hard werken . Altijd superschoon en en super goede service . Totaal niet opdringerig , goede tips .
Ik heb zelden mensen gezien die zoveel hart hebben voor hun werk en voor hun klanten. Top!

Tineke D.
Inspirerend, vriendelijk, enthousiast, kortom een geweldig team met een enorme inzet.

Margot G.
1. Ik ben enthousiast omdat het aanbod altijd erg vernieuwd is, ruime keuze uit behandelingen voor vrouwen maar ook voor mannen maar voornamelijk vanwege de persoonlijke en zeer professionele benadering van klant en product.
2. Jullie zijn vanwege al het bovenstaande bijzonder ten opzichte van andere salons doe daar dan de prijs-kwaliteit verhouding bij en volgens mij heb je dan de beste salon van Nederland!!!
3. Omdat ik van mening ben dat als je zo alles een beetje bij elkaar optelt, je een bijzonder gedreven eigenaresse met een minstens zo'n gedreven team hebt, die niets zullen nalaten om het de klant 110% naar de zin te maken op een persoonlijke, professionele en passionele manier.

Lies B.
Jullie meiden zijn allemaal erg aardig altijd vrolijk het is altijd netjes en schoon een hartelijk welkom professioneel weet waar je over praat kortom hart voor de zaak ik ben meer dan tevreden!

Dave S.
Ik vind jou een beauty! Heb nog niet alles van de salon gezien maar als ik van jou persoonlijkheid uitga, dan kan daar alleen maar veel kracht en levenslust uit voortkomen. Heb gezien hoe je iets tot stand kan brengen, petje af!

Tessa K.
1. Niemand mag mij harsen, behalve Marijke. Het ontvangst is bij hun net zo belangrijk dan het vertrek. De smile staat centraal. De hygiëne en etiquette binnen het bedrijf zijn uitmuntend. Jullie behandelen de klant koninklijk houden de klant tevreden! Ik vind de salon; een 10.

Froukje D.
Klantvriendelijkheid een 10, netheid en hygiëne een 10 en zo kan ik nog wel even door gaan. Om het kort samen te vatten voor mij verdienen jullie allemaal een dikke vette 10 met een gouden randje! Dat is mijn mening over jullie prachtige salon.

Sybrand A.
Schoonheidsbehandeling (voor heren) en pedicure bij salon marijke, wordt altijd met alle egards ontvangen en goed geadviseerd met hun producten en jawel, het werkt uitstekend, de gastvrijheid en professionaliteit spreken mij enorm aan. Pracht zaak

Boukje H.
1. De sfeer, goede behandelingen goed resultaat. Super leuke dames en vernieuwend.
2. Ze blijven vernieuwen en wat ze erg bijzonder maakt is het team en vooral de drijfveer van Marijke!
3. De groei die ze heeft doorgemaakt is enorm, vanuit huis naar zon steeds groter groeiende bedrijf. Ze weet altijd iedereen te motiveren en het iedereen naar de zin te maken. Zij is gewoon de salon.!

Sjouke H.
Hygiëne, professionaliteit, persoonlijke benadering, tijd, rust, ontspanning, gastvrijheid zijn enkele treffende woorden (wat mij betreft) die uitstekend bij Beautysalon Marijke Hardegarijp en bij Marijke Dikkerboom persoonlijk passen en zeer hoog bij hun in het vaandel staan. Hierbij wil ik natuurlijk ook de rest van het team scharen. Ik sluit mij volledig aan bij de inhoud van de vorige reacties. Ik heb dat alles zelf mogen ondergaan (ja,ja dus óók voor mannen!) en vind, als ik de salon een cijfer mag geven, dit dicht bij een 10 komen. Grote klasse!

Carola O.
1; normaal was ik nooit zo van de beautysalons enz, maar nadat ik een cadeaubon had gekregen kom ik toch steeds terug. er hangt een goede sfeer, altijd een gezellig praatje en ze zijn enthousiast in wat zij doen. ondanks dat ik nooit bij beautysalons kwam, voel ik mij altijd op mijn gemak en dat vind ik heel belangrijk! Ook zijn de facebook acties erg leuk!
2; wat jullie bijzonder maakt is dat jullie je inzetten voor goede doelen --> die beauty avond wat toen geregeld was! wat jullie ook bijzonder maakt is dat ik marijke altijd een berichtje kan sturen met wanneer zij plek voor mij heeft en wanneer mij een bepaalde datum/tijd niet uitkomt, komt zij nog met genoeg alternatieven waar ik uit kan kiezen, zodat ik toch weer een keer langs kan komen!
3; iedereen die bij deze beauty salon komt; jong of oud, man of vrouw, voelt zich altijd welkom. Via facebook worden wij op de hoogte gehouden over de beautysalon --> acties, als een medewerker een cursus volgt of iets in die richting, altijd leuk om te lezen en om op de hoogte te blijven! Dankzij Marijke vind ik het heerlijk om naar de beautysalon te gaan en blijf ik ook zeker terug komen:)

Anneli P.
Beautysalon Marijke is o.a. professioneel, vernieuwend, energiek, erg klantvriendelijk, sociaal en tot in de puntjes verzorgd. Als je dit gewend bent, wil je nooit meer anders! Voor mij is Marijke dé schoonheidsspecialiste!

Michel B.
1) De varieiteit aan behandelingen en het continue in beweging en ontwikkeling zijn. Klap op de vuurpijl het Alpe d 'HuZes concert. Maak een afspraak in de salon en ERVAAR het zelf. Dan weet je antwoord. Succes meiden

Mildred H.
Gistermiddag ben ik bij Marijke geweest voor een nieuwe behandeling met Cell Fusion. Alles is duidelijk uitgelegd, hoe het werkt en Marijke heeft mij zeer goede tips gegeven. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen, het is er schoon en iedereen die er werkt is zeer professioneel. Ik zie nu al uit naar de volgende behandelingen.

Nynke Z.
Het team van Salon Marijke werkt allen stuk-voor-stuk zeer professioneel, zijn begaan met hun klanten, tonen oprechte interesse en de prijs-kwaliteit-verhouding is erg goed. Ze volgen de markttrends en kijken continu naar verbeteringen, ze houden zichzelf scherp.

Irma V.
Ik kom graag bij jullie omdat het altijd een fijn welkom is...je word vriendelijk ontvangen. Het is schoon, netjes en een mooi interieur, maar het belangrijkste is super aardige medewerkers altijd een goede sfeer en fijne behandeling. Als ik na een behandeling naar huis ga voel ik me weer helemaal weer fris en fruitig...Jullie zijn een top team..

Pricilla T.
Vergelijkbare salons hebben geen uitstraling en salons met een duidelijk concept zoals beautysalon Marijke hebben een duidelijke uitstraling. Flyers, reaclame, prijslijsten en de website is allemaal kloppend en stralen duidelijk uit hoe het ook binnen in Beautysalon Marijke is. Ook Marijke als persoonlijkheid is vrolijk, en enthousiast en dit associeer ik met de roze kleur van haar concept in interieur. Schoonheidssalons met onderscheidend vermogen en toegevoegde waarden hebben een herkenbaar ‘smoel’ en vallen op. Tevens staat rust, en ontspanning centraal in de salon en is er een speciaal inloopuur ingelast (telefonisch spreekuur) van 12.00-13.00 uur om de klanten centraal te stellen en om deze rust te behouden. Wat ik als klant als zeer prettig ervaar. Ik ben al 9 jaar een trouwe klant van Marijke, haar team en de salon.