Terug

ALCINA

De huidverzorgingslijn Alcina is opgericht in 1946. Alle producten van Alcina zijn dermatologisch getest, geschikt voor ieder huidtype, heeft zijn oorsprong in de medicijnbranche en is niet op dieren getest. Het bedrijf profiteert dan ook van een nauwe samenwerking met dermatologen en huidspecialisten. Het resultaat is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid. De natuurlijke werkstoffen zijn veelvuldig beproefd en harmonisch op elkaar afgestemd.

De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

De make-up van Alcina is compleet vrij van parabenen, parfum en kleurstoffen.


ALCINA BEHANDELINGEN

Quick behandeling: 20 min €20,00
Reiniging, activ peeling, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Diep reinigende behandeling: 30 min. €30,00
Reiniging, activ peeling, borstelapparaat, hot towels, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Acne behandeling onzuivere huid: (± 40 min.) €40,00
Reiniging, activ peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, intensief reinigend masker en dagverzorging.

Kleine gezichtsbehandeling: 40 min. €40,00
Reiniging, activ peeling, epileren wenkbrauwen, energie ampul, serum en dagcrème.

Basis gezichtsbehandeling: 55 min. €57,50
Reiniging, activ peeling, epileren, korte massage van gezicht, hals en decolleté en een verzorgende crème.

Sensitive gezichtsbehandeling: 70 min. €65,00
Geschikt voor een zeer gevoelige/ allergische huid
reiniging, soft peeling, hot towels, het verwijderen van huidonreinheden, epileren, een uitgebreide gezichtsmassage, sensitive masker en een verzorgende crème.

Candle gezichtsbehandeling: 75 min. € 67,50
Reiniging, activ peeling, hot towels, het verwijderen van huidonreinheden, epileren een uitgebreide gezichtsmassage met drukpunten en warme kaarsenolie. (lavendel, passievrucht of argan), vochtregulerend masker en een verzorgende crème.

AlCINA SPECIALS

Hyaluron gezichtsbehandeling:
75 min. €69,00
Geschikt voor een 'beginnend' rijpere én vochtarme huid vanaf 30 jaar.

3 fasen reiniging, activ peeling , hot towels, het verwijderen van huidonreinheden, epileren, hyaluron serum, massage van gezicht, hals en decolleté, vital masker, oogcrème en een hyaluron dagcrème.

Collageen gezichtsbehandeling:
85 min €71,00
Geschikt voor alle huidtypen en met name de rijpere huid vanaf 40 jaar.

3 fasen reiniging, activ peeling, stomen, het verwijderen van huidonreinheden, epileren, energie ampul, massage van gezicht, hals en decolleté met etherische oliën, collageen vliesmasker, oogcrème en een collageen dagcrème.

Rode wonder gezichtsbehandeling: 90 min.) €73,50
Geschikt voor alle huidtypen en geeft de huid een enorme vitamine/vocht/anti-aging boost.

4 fasen reiniging, dieptereiniging d.m.v. een gezichtspeeling met 10% fruitzuur, epileren, energie ampul, hot towels, het verwijderen van huidonreinheden, uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté met een vochtmasker en massage olie, rode wonder masker, oogcrème en een Q10 dagcrème.

Relax special Alcina: 90 min. €79,50
3 fasen reiniging, soft peeling, stomen, het verwijderen van huidonreinheden, epileren, energie ampul, extra lange massage van gezicht, hals en decolleté met drukpunten en etherische oliën, massage handen, relax masker, oogmasker en een cashmere dagcrème.

MANNEN BEHANDELINGEN

Basis mannen behandeling:
 60 min €55,00
Reiniging, activ peeling, ingegroeide baardharen verwijderen, het verwijderen van huidonreinheden, massage van gezicht, hals en decolleté, masker en een verzorgende crème.

Special mannen behandeling: 75 min €59,00
Reiniging 3 fasen, activ peeling, ingegroeide baardharen verwijderen, stomen, het verwijderen van huidonreinheden, uitgebreide en lange massage van gezicht, hals en decolleté, vochtregulerend masker en dagcrème.

Extra Modules
(bij een Alcina gezichtsbehandeling vanaf 60  minuten hanteren wij onderstaande prijzen. Bij een behandeling tot 60 minuten hanteren wij een ander tarief (Zie losse modules prijslijst) of klik hier voor meer informatie)

Epileren/harsen wenkbrauwen       € 5,00
Verven wimpers                         € 5,00
Verven wenkbrauwen                  € 5,00
Harsen bovenlip/kin/wangen         € 5,00
Harsen bovenlip en kin                € 10,00
Harsen bovenlip, kin en wangen    € 12,50
Stomen met etherische oliën        € 6,50
Handmasker                              € 5,00