HANNAH TREATMENTS

Meten = weten!

Intake en huidmeting met de Skin Analyzer

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij ons worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. Wij bekijken de huid vervolgens nauwkeurig en maken een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Met de Skin Analyzer wordt de: PH-waarde, het vocht- en vetgehalte gemeten. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt en productadvies voor thuisgebruik. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

 

Behandelingen

Hannah Xperience plus 75 min. €75,-

Huidmeting met de Skin Analyzer, reiniging, enzymatic skinpeeling, srub decolleté, verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen en beschermen, ontspanningsmassage, masker, verzorgende crème en advies van uw Hannah huidcoach.

Hannah special met bindweefselmassage 75 min. €80,00

Huidmeting met de Skin Analyzer, reiniging, enzymatic skinpeeling, srub decolleté, verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen en beschermen, bindweefselmassage, masker, verzorgende crème en advies van uw Hannah huidcoach.