Opnames RTL 4

Zaterdag 23 augustus vonden er opnames plaats voor het programma lifeStylXperience. Het was een geslaagde middag samen met ons team en presentatrice Chantalle en op zaterdag 6 september 13.30 uur is ons item te bewonderen op RTL 4. 

Bekijk hier ons item op RTL 4

https://play.minoto-video.com/7152/vkWiL3XRXoKZ.html

Mari van der Ven

Om te vieren dat de Beauty Award een plekje in Beautysalon Marijke heeft gekregen organiseren wij een open dag samen met Mari van der Ven. "Hij is een kunstenaar en ik heb bewondering voor zijn manier van opmaken en styling. Ik wil dit graag met u delen en daarom organiseren wij een middag met Mari" Zodra deze datum bekend is plaatsen wij dit op onze facebooksite en website.

Mari van der Ven en Marijke

Marijke wint de publieksprijs voor beste schoonheidsspecialist van het jaar.

Maandag 10 maart 2014

Beautysalon Marijke uit Hurdegaryp wint Beauty Award 2014

Hilversum, 13 maart 2014 - Marijke Dikkerboom van Beautysalon Marijke uit Hurdegaryp won op 10 maart 2014 de publieksprijs voor beste schoonheidsspecialist van Nederland tijdens de Beauty Awards 2014. De feestelijke avond vol glitter en glamour vond plaats in Studio 21 te Hilversum. “Deze landelijke publieksprijs is een kroon op mijn werk en onderscheidt mij als schoonheidsspecialist”, vertelt de trotse eigenaresse.

In aanwezigheid van 600 vertegenwoordigers uit de beautybranche reikte presentatrice Froukje de Both tijdens de Beauty Awards 2014 zeven Beauty Awards uit. Een daarvan was de publieksprijs. Via de website van de Beauty Awards konden mensen stemmen op 1 van de 18 genomineerde schoonheidsspecialisten die zij de beste van Nederland vinden. Marijke Dikkerboom ontving veruiBeauty Award Publieksprijs 2014t de meeste stemmen en won daarmee de publieksprijs voor beste schoonheidsspecialist van Nederland. Marijke: “Je hoopt natuurlijk te winnen en erkenning te krijgen van de branche, de juryleden en de klant. Dat ik daadwerkelijk een award mee naar huis heb genomen, is fantastisch.“

Marijke: “Ik ben een ondernemende schoonheidsspecialist die altijd

voorwaarts denkt en op zoek is naar de ultieme uitdaging binnen de beautybranche. We organiseren bijvoorbeeld beauty events voor goede doelen en zijn zichtbaar op social media door leuke acties en last minute aanbiedingen. Klanten waarderen dat. Mijn ambitie met Beautysalon Marijke is om groter te worden door kleinschalig te blijven. Dus meer behandelingen en specialisaties aanbieden met ons huidige team van vijf enthousiaste dames. Vooral willen we de kwaliteit vasthouden die we nu hebben. Het winnen van de publieksprijs voor beste schoonheidsspecialiste van Nederland gaat zeker bijdragen aan onze ambities.”

Over Beautysalon Marijke

Beautysalon Marijke is een knus en huiselijk beautycenter aan de rand van Hurdegaryp. Met een team van vijf enthousiaste dames worden er verschillende behandelingen en specialismen aangeboden op het gebied van schoonheidsverzorging, huidverbetering, huidproblemen en
anti-aging. De beautysalon beschikt over vier behandelsalons en heeft een zonnestudio. Kwaliteit, klantgerichtheid, huidverbetering, ontspanning, persoonlijkheid, hygiëne, kleinschaligheid en gezelligheid staan er centraal. Beautysalon Marijke is in 2007 opgericht door eigenaresse Marijke Dikkerboom.

Over de Beauty Award 2014

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK. Doel van de prijsuitreiking is het professionele imago en kernwaarden van de schoonheidsbranche zichtbaar te maken. Nadat schoonheidsspecialistes en beautysalons in heel Nederland zich hebben ingeschreven voor de Beauty Award, worden er 18 kandidaten genomineerd. Zij volgen drie beoordelingsronden. De eerste ronde bestaat uit een beoordeling door de vakjury op business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis. De tweede ronde is een bezoek van een Mystery Guest die beoordeelt op kwaliteit van de behandeling, service, hygiëne en klantvriendelijkheid en de laatste ronde bestaat uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden. Uiteindelijk worden er zeven winnaars gekozen.


Klik hier voor de foto's van de uitreiking.

 

Nominatie voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2014!

Stemmen

Vanaf 15 januari hebben wij jullie steun hard nodig en kan er op ons gestemd worden voor de publieksprijs. Via onderstaande link kunnen jullie stemmen op Marijke Dikkerboom. 

http://www.beauty-award.nl/publieksprijs/

Foto: de drie genomineerde schoonheidsspecilisten van noord Nederland

 Beauty award

beauty_award

 

 

Beautyaward 2014
De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals (BTP) en vakmagazine KOSMETIEK ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche. Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke- en commerciële kant van het vak erg belangrijk.

Vakmagazine Kosmetiek en BTP zijn de initiatiefnemers van dit prestigieuze evenement. Samen willen zij met de verkiezing de Nederlandse schoonheidsbranche verder professionaliseren en onder de aandacht brengen bij de consument.

Wij hebben ons dit jaar aangemeld voor de categorie ”Schoonheidsspecialiste van het jaar”. Wie niet waagt wie niet wint! Wij houden u op de hoogte omtrent de ontwikkelingen van de Beauty Award.

Zal de mystery guest onze salon bezoeken/ bezocht hebben en worden wij genomineerd voor de titel 'Schoonheidsspecialiste van het jaar'? Houd onze website in de gaten en op maandag 9 december wordt hier de uitslag bekend gemaakt.