Hoera! Marijke wordt 30 jaar

UitnodigingHet is bijna zover: op woensdag 23 oktober wordt Marijke 30 jaar en dit willen wij samen met jullie gaan vieren. Daarom is iedereen van harte welkom voor een heerlijk gebakje en een glas prosecco.

Een leuke bijkomstigheid op deze dag is dat op ALLE producten (huidverzorging, make-up en zonneverzorging) 30% korting zit én je gratis een quick gezichtsbehandeling kunt ondergaan.

Kom(en) jij / jullie ook naar deze gezellige dag om samen met ons, Marijke haar 30e verjaardag te vieren en een gebakje te eten?.....


Tijd: 13.00-21.00 uur

Locatie:
Beautysalon Marijke, Rijksstraatweg 78 te Hurdegaryp
0511-880207

 
Onderscheiding Alcina Quality Salon
Met trots kunnen wij zeggen dat we behoren tot één van de vijf Quality Salons van Nederland!

Dit predicaat geeft aan dat het team van Beautysalon Marijke zeer ondernemend is, gepaste kwaliteit levert, hoge hygiëneeisen stellen en dat zij het merk Alcina meer dan goed kennen.

DSC 3085


ANBOS

Wij zijn een gespecialiseerd, bij de ANBOS aangesloten schoonheidssalon en kunnen doeltreffende behandelingen op ieder gewenst niveau geven. Met onze specialisatie Acne en Elektrische epilatie (in opleiding) kunt u zelfs behandelingen vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.
ANBOS LOGO


Nieuwe 2e huidverzorgingslijn: Cell Fusion C
Naast de verzorgende behandelingen en producten van Alcina hebben wij er sinds mei een 2e nieuwe lijn bij. Cell Fusion C gaat door waar Alcina stopt en brengt de huid op een hoger niveau.

Vergoeding zorgverzekeraar
Wij zijn specialist in het behandelen van acné. Dat betekent dat wij speciaal opgeleid zijn om acné deskundig te behandelen en dat u het vergoed zou kunnen krijgen van uw zorgverzekeraar. Vraag uw schoonheidsspecialiste naar de mogelijkheden.

 

Cell Fusion C biedt een complete serie van huidverbeterende en huidverzorgende producten en behandelingen ter verbetering van diverse huidproblemen zoals: acne, pigmentvlekken, eczeem, rosacea, couperose, verslapte, vale, dikke of slecht doorbloede huid. Het ligt hierdoor tegen de medische kant aan. Door de hoge concentraties aan werkstoffen, dubbele liposomen techniek, glycolpeelings op basis van fruitzuur en de unieke vitamine C lijn van 30% bent u gegarandeerd aan het juiste adres voor een behandeling met een verbluffend resultaat!


Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze 2e webiste: www.huidinstituutmarijke.nl

Personeelsuitje

Vrijdag 9 augustus hebben wij een gezellig uitje gehad met ons team. We zijn de avond gestart bij fotografie Lydia met een fotoshoot gevolgd door een heerlijke tapas avond bij Las Tapas te Leeuwarden. Zoals jullie op onze site kunnen zien hebben we een nieuwe foto van het team laten maken en hebben we een nieuwe look gekregen. Vanaf nu helemaal in stijl in de roze werkjasjes.

Beautysalon Marijke 1 
 
Beautysalon Marijke 3 


 

Marijke verzorgde een kleurenanalyse en make-up advies voor Iris Kroes.

Altijd al willen weten welke kleuren het mooist bij u passen? Wat voor type u bent: winter, lente, zomer of herfst. Wat voor kleding, montuur, make-up etc. u het beste kunt dragen? Op al deze vragen geven wij, als kleurenconsulent, een goed advies tijdens een kleurenanalyse.

"Iris Kroes: vandaag kleurenanalyse gehad !! Ik ben een winter/herfsttype.. Heel interessant bij  Beautysalon Marijke Hardegarijp."

Beautysalon_Marijke_Iris_Kroes.jpg


Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze nieuwe lijn voor huidverbetering en anti-aging.
voorbeeld actief juni 2013Beautyavond voor het goede doel


Binnen 5,5 week compleet uitverkocht! Het event voor de Alpe d 'HuZes kankerbestrijding van 17 mei georganiseerd door Beautysalon Marijke was een groot succes. Met Live optreden van Syb van der Ploeg, Iris Kroes en Madera en een spectaculaire modeshow met o.a. Miss Friesland Shirley van Wijngaarden en nog veel meer... Alle opbrengsten (€ 3150) van deze avond gingen via TeamGotsch Fryslan rechtstreeks naar de kankerbestrijding. Vanwege het enorme enthousiasme van alle gasten, TeamGotcha Fryslan en het team van Beautysalon Marijke hebben wij besloten om er volgend jaar weer zo'n succes van te maken en weer een beautyavond te organiseren. Voor foto's verwijzen wij naar onze facebookpagina of het kopje 'event' op de homepage.

601747 653381354676946 326556959 n 248001 654656731216075 2000403785 n  375159 653383518010063 1908787784 n
 548381 653474338000981 1580407389 n  945592 653798334635248 808179684 n  970894 654486081233140 1673466931 n

 

Nieuwe collega erbij!

Marlous

 

Met trots introduceren we onze nieuwe collega Marlous. Vanaf vrijdag 12 april zal ze ons team komen versterken als schoonheidsspecialiste / huidspecialist. Marlous en Marijke gaan vanaf 1 mei specialistische behandelingen verzorgen op het gebied van huidproblemen, huidverbetering en anti-aging. Het bijzondere ervan is dat sommige behandelingen vergoed kunnen w orden door de zorgverzekeraar! Binnenkort meer hierover......

Marlous, we zijn ontzettend blij om jou te mogen verwelkomen in Beautysalon Marijke Hardegarijp en verheugen ons op komende vrijdag.

Groetjes je collegae,
Geke, Wilma, Els en Marijke.
Beautysalon Marijke steunt Alpe d‘HuZes TeamGotcha Fryslân met beautyavond én live optredens van Syb van der Ploeg, Iris Kroes en Madera.

 

Syb van der Ploeg Marijke en Sjouke Hietkamp

Syb van der ploeg, Marijke Dikkerboom en Sjouke Hietkamp

 

De beautyavond voor vrijdag 17 mei is compleet uitverkocht en we hebben meer dan 300 kaarten verkocht.


De dames van Beautysalon Marijke dragen de heren van TeamGotcha Fryslân een warm hart toe en organiseren daarom op vrijdag 17 mei een speciale beautyavond met bijzondere muzikale gasten. De gehele opbrengst van deze avond gaat via TeamGotcha Fryslân rechtstreeks naar de Stichting Alpe d'HuZes / KWF Kankerbestrijding.

Plaats: Hurdegaryp
Locatie: Beautysalon Marijke
Datum: Vrijdag 17 mei, vanaf 19.00 uur

Wat kunnen jullie op deze avond verwachten:

- Live optreden van Syb van der Ploeg;
- Live optreden van Iris Kroes;
- Live muziek van de band Madera;
- Ontvangst door twee stoere mannen in pak met een witte limousine;
- Paparazzi voor het maken van foto’s;
- Modeshow met de nieuwste lente- en zomertrends op het gebied van kleding, make-up en haar;
- Een team van visagisten, nagelstylisten en kappers toveren de vrouwelijke gasten om tot glamour ladies;
- Een hapje en drankje (2 consumpties p.p.);
- Verloting gezichtsbehandeling, huidverzorgingspakketten

Voor deze avond kunnen vanaf 1 maart a.s. kaarten worden gekocht. Deze kaarten (€ 17,50 per stuk) zijn verkrijgbaar via Beautysalon Marijke te Hurdegarijp. Zorg dat je er snel bij bent, want VOL=VOL.

De dames van Beautysalon Marijke en de heren van TeamGotcha Fryslân hopen op een fantastische opkomst. SAMEN STERK TEGEN KANKER, is toch ook een kreet die jullie aanspreekt?

 

 

 

NIEUW IN DE SALON: WIMPERPERMANENT & BRAZILIAN WAX

Wimperpermanent
is de meest eenvoudige en snelste methode om je wimpers een semi-permanente krul te geven die 6 tot 8 weken houdt.

* Geen wimperkrultang meer nodig
* Je bespaart 's ochtends tijd
* Altijd een open blik
* Behandeling duurt slechts 15-20 minuten
* Geen allergische reacties
* Je kunt je eigen mascara blijven gebruiken
* Ook in combinatie met wimperverf 
* De gepatenteerde clips geven jouw wimpers een prachtige krul
* Door de korte behandelingstijd in de prijs betaalbaar voor iedere portemonnee

Prijs 
Wimperpermanent van €30,00 NU voor €25,00
Wimperpermanent & wimpers verven van €40,50 NU voor €32,50

 

Brazilian Wax

In tegenstelling tot de klassieke bikinilijn verwijdert men bij het uitvoeren van Brazilian Wax al het schaamhaar van de schaamstreek en de intieme delen (de schaamlippen en bilnaad), door middel van een speciale was of filmhars, waardoor de haren worden verwijderd met inbegrip van de haarwortel. Daardoor blijven de haren langer weg dan bij scheren. De haren moeten minimaal 1-1,5 cm zijn voordat wij kunnen harsen.

 

Prijs: € 30

 

Nieuwtjes Januari 2013

Marijke start per 17 januari met de opleding: Laser, IPL, elektrische epilatie, blend- en diathermiemethode.
De studie zal afgesloten worden met een erkend diploma bij de ANBOS en hierdoor bestaat de mogelijkheid tot vergoeding van uw zorgverzekeraar. Binnenkort verstrekken wij meer informatie hierover.

Geke gaat in de maand februari een cursus voor wimperpermanent en gelnagels volgen zodat we dit kunnen introduceren in de salon.


Kortom, weer genoeg leuke en vernieuwende behandelingen voor het komende jaar.