Winterfair in Beautysalon Marijke

P1080800

Vrijdagavond 3 december 2010 van 20.00u. tot 22.00u.

  Vindt u het ook zo moeilijk om een leuk maar vooral goedkoop cadeau te vinden voor de Sinterklaas of kerst? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Na het succes van vorig jaar, mede door uw geweldige opkomst organiseren Beautysalon Marijke, Kinderwinkel O’Livia, RooTz 69 mode&zo, Kapsalon Katharina, Sophie’s Kitchen, Vera Faber met kerstkaarten, en Jantina Wiersma met parfum weer een gezellige winterfair.

De winterfair zit er imiddels weer op en wat was het gezellig. Onder het genot van een hapje en drankje en spectaculair ontvangst door de twee kerstmannen Jo en Ho sloten we de avond af rond 22.00 uur.

 


Beautyaward 2011
Zoals u misschien gelezen heeft op de website of gezien heeft in de salon, heb ik mij opgegeven voor de titel: 'schoonheidsspecialiste van het jaar 2011'. Ik ben ontzettend benieuwd naar de ontwikkelingen hiervan en of er een mystery guest langs gaat komen in de salon voor een behandeling. Beautysalon Marijke zat helaas niet bij de winnaars. Maar volgend jaar heb ik meer tijd en zit ik niet midden in een verbouwing en ga ik mij weer opgeven met een knallende bedrijfspresentatie. Wie niet waagt wie niet wint!

Zaterdag 13 november:
Dinsdag was mijn eerste werkdag in de nieuwe salon. Het was even wennen aangezien het een andere omgeving is en alle werkspullen op een andere plek liggen dan in de salon aan huis. Stiekem was zelfs een klein beetje zenuwachtig. Maar rond het middaguur begon het redelijk snel te wennen en ging het zenuwachtige gevoel over in een trots gevoel. En nu, na een aantal dagen te hebben gewerkt voelt het alsof ik al jaren in deze salon aan het werk ben.

Donderdag 11 november:P1080721
Tja, daar sta je dan in je oude salon met alleen nog een prachtige lelie op de muur. De salon waar ik met heel veel plezier 3 jaar lang gewerkt heb. Kunstschilder Karel-Jan Elsdijk heeft deze lelie geschilderd en heeft voor mij een betekenis gegeven aan deze bloem. De lelie staat voor schoonheid en heeft drie groeifases:
Fase één; het begin van de salon (de knop).
Fase twee; de salon groeit en er komen steeds meer klanten (bloem is half open)
Fase drie; de salon is een bloeiende en goedlopende salon (een prachtige volgroeide lelie). 

Volgend jaar komt er absoluut weer zo'n mooie muurschildering in mijn nieuwe pand.

Zaterdag 6 november: Vandaag was de open dag van 10.00-14.00 uur. Samen met een heel team en twee visagisten (acteurs) bekend van tv hebben wij een zeer geslaagde dag gehad. Er zijn maar liefst 240 mensen geweest en ik ben zeer tevreden over deze dag. Ik wil iedereen onzettend bedanken voor de vele bloemen en andere leuke attenties. Ik heb de bloemen een mooi plekje gegeven in de salon en uiteraard bij mij thuis. Ik hoop dat iedereen een leuke dag gehad heeft en met net zo'n tevreden gevoel weer naar huis is gegaan als ik. De komende dagen neem ik even rust en ga genieten van alle indrukken van dit weekend. Komende dinsdag 9 november sta ik weer helemaal uitgerust voor u klaar, samen met mijn nieuwe collega Geke, in de nieuwe schoonheidssalon. 

Helaas heeft de post mij in de steek gelaten tijdens het versturen van de uitnodigingen voor de opening. Het blijkt dat toch een aantal mensen de uitnodiging niet gekregen heeft. Ik bied u hiervoor mijn excusus aan en ter compensatie kunt u de komende 6 weken 10% korting op alle huidverzorgingsproducten en make-up krijgen.

Vrijdag 5 november 2010:
Een nieuwe website, een nieuwe naam, een nieuw begin.
Na weken klussen, verbouwen en inrichten is dan vanavond eindelijk het moment aangebroken; de opening van mijn nieuwe pand. Vorige week hebben mijn nieuwe collega Geke en ik een fotoshoot laten maken voor foto's voor op mijn website. En ik moet zeggen dat Geke en ik zeer tevreden zijn over het resultaat. Marike van facefacts visagie en Margriet van fotografie Margriet, onzettend bedankt!

Vanavond ga ik samen met familie, vrienden, kennissen en de mannen die mee geholpen aan de bouw van mijn prachtige pand de opening vieren. Ik heb ontzettend veel zin in! Ik hoop u morgen te mogen verwelkomen in mijn nieuwe beautysalon van 10.00-14.00 uur.


Dinsdag 7 september 2010:

Hoe gaat het nu met de verbouwing? Wanneer is het pand klaar? Deze vragen worden er allemaal gesteld. We lopen op schema en binnen 4 weken zult u de uitnodiging door de bus krijgen met hierin de datum van de opening!

De ultieme tip voor ontspanning!
Aangezien Marijke het op dit moment ontzettend druk heeft werd het tijd voor ontspanning! Deze ontspanning heb ik gekregen in Delfstrahuizen tijdens het koeknuffelen. Jazeker, u leest het goed want wij hebben (gekleed als echte boeren) met een groepje vrienden koeien geknuffeld. Wat een rust en stilte in het weiland en wat hebben die koeien toch een heerlijk leven! Het blijkt goed te zijn voor ontspanning, stress en een mensen met een burn-out. Dus na dit weekend is Marijke weer helemaal energievol en ontspannen en kan ik er weer een aantal maanden tegen aan.
koeknuffelen(1)koeknuffelen(2)

Maandag 15 augustus 2010:
Na een lange stop van 4 weken i.v.m. de bouwvak begint het bouwbedrijf vandaag weer.

Donderdag 29 juli 2010:
De klantenstop wordt ingetrokken en u kunt weer afspraken maken voor een behandeling. Boek ter introductie van mijn nieuwe collega een afspraak bij haar en ontvang €2,50 korting op een behandeling naar keuze.

Van vrijdag 30 juli t/m maandag 9 augustus
is de salon gesloten. Een weekje vrij? Nee, helaas niet. In deze week gaan we de voorgevel van het pand schilderen in de kleur antraciet. Ook de ondernemens naast mij: Stoffenplaza Ludiek en Kinderwinkel Olivia doen mee met dit idee om onze panden een prachtige sjieke uitstraling te geven. Mocht u langs willen komen om even te kijken, dan bent u van harte welkom.

Vrijdag 9 juli:
Het bouwbedrijf is volop in gang met de aanbouw van mijn pand. We verwachten dat de bouw in week 35 klaar is zodat het schildersbedrijf erin vervolgens in kan. Kijk voor meer informatie en foto's op de homepage bij het kopje; 'Nieuw pand'. Wilt u ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen van de opening? Stuur dan een e-mail met uw  gegevens.

Maandag 5 juli:
Vele klanten zijn enthousiast geworden en maken een afspraak voor microdermabrasie. De behandelingen geven een prachtig resultaat voor huidverbetering. Het is een aanwinst voor de salon en uiteraard voor uw huid die er al na één behandeling prachtig uitziet! Boek deze behandeling voor slechts €69,50.

Maandag 28 juni:
Cursus: Chantal en ik hebben een cursus gevolgd voor het gebruik van de producten van onze huidverzorgingslijn Alcina. Henriette verzorgde de cursus. We hebben ontzettend veel tips en adviezen gekregen voor een nog betere verzorging voor in de salon en thuisgebruik. Bedankt hiervoor Henriette!   

Donderdag 17 juni:
Nieuw in de salon:REVIDERM  Microdermabrasie bied totaaloplossingen om de jeugdiger uitstraling van uw huid te bewaren. Het REVIDERM systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. Het bestrijd succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen en helpt om het huideigen afweersysteem sneller te activeren. Kijk voor meer informatie op de homepage bij het kopje microdermabrasie.

Donderdag 27 mei:
Vanaf heden kunt u pinnen in de salon.

Maandag 24 mei:
Vandaag heb ik definitief afscheid genomen van mijn knabbelvissen. Ze hebben een nieuw plekje gekregen in Groningen bij pedicuresalon Tjitske. Mochten jullie de visjes nog één keer willen bezoeken neem dan een kijkje op haar website: http://www.salontjitske.nl/knabbelvissen


Maandag 3 mei: Nieuwsbrief mei 2010

Salon Marijke gaat verhuizen
De kogel is door de kerk. Salon Marijke gaat zich per 5 november vestigen in een pand te Hurdegaryp aan de Rijksstraatweg. De komende tijd wordt het flink klussen in de avonduren en weekenden zodat het bouwbedrijf er vervolgens in kan. Op de homepage is een kopje aangemaakt waarop u de verbouwing en leuke nieuwtjes kunt gaan volgen omtrent het pand.

Klantenstop wordt ingetrokken
Vanwege grote drukte is er al meer dan één jaar een algehele klantenstop. De wachtlijst voor de klantenstop wordt per 14 juli ingetrokken want er komt een nieuwe collega bij. Chantal is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, 27 jaar en woonachtig in Leeuwarden. De komende tijd kunt u op de woensdagen kennis maken met Chantal en per 14 juli zal ze van start gaan met het geven van behandelingen. Per oktober komt Chantal mij versterken op de woensdag(ook avond), donderdag, vrijdag en zaterdag.

Zonnebankkamer wordt 2e behandelkamer
Per woensdag 14 juli kan tijdelijk niet meer gebruik worden gemaakt van de zonnebank. De zonnebank zal weer per 1 oktober weer gebruikt kunnen worden in het nieuwe pand. Heeft u een kuurkaart; deze is onbeperkt houdbaar.

We nemen afscheid van de knabbelvissen en airtanning
Helaas gaan wij per maandag 24 mei afscheid nemen van de knabbelvissen en airtanning i.v.m. het nieuwe pand en mijn plannen hiermee. De vissen krijgen een nieuw onderkomen bij een pedicuresalon in Groningen. Mocht u voor die tijd nog één keer het unieke gevoel willen ervaren van deze vissen, maak dan een afspraak voor deze behandeling.


 


Let op: Fout telefoonnummer in omloop: Ik ben getipt door verschillende klanten over het feit dat er een fout telefoonnummer in omloop is op internet. Ik ben er inmiddels achteraan gegaan en deze foutieve vermeldingen zullen binnenkort opgelost zijn. Nog één keer voor de duidelijkeheid het goede nummer: 0511-880207.

Zondag 21 maart:
Op uitnodiging van Alcina te Waardenburg (mijn huidverzorgingslijn) ben ik uitgenodigd om de beauty awards 2010 bij te wonen in de jaarbeurs in Utrecht. Anita Witzier presenteerde de avond. Feestelijk gekleed, met hierbij een hapje en drankje eindigen we de avond met een optreden van Ruth Jacott en uiteraard de uitreiking van de titel: "Beste schoonheidsspecialiste van het jaar 2010" Wie weet laat ik mij inspireren door dit feest en doe ik volgend jaar een poging voor deze titel....? Hieronder kunt u enkele foto's bekijken van deze avond.
SalonMarijkeBeautyAwards (4)SalonMarijkeBeautyAwards (1)SalonMarijkeBeautyAwards (2)SalonMarijkeBeautyAwards (3)

Maandag 15+22 Maart:
BHV cursus te Bergum.(geslaagd)

Dinsdag 2 Maart:
Vanaf vandaag is de nieuwe mannenlijn verkrijgbaar. Kom snel een kijkje nemen in de salon en verras uw man met een 24-uurscrème voor maar liefst €19,95.

Vrijdag 11 februari:
Mannenlijn: Op dit moment testen 5 mannen (voor de salon) de nieuwste huidverzorgingslijn voor mannen. Het gaat om een 24-uurs crème, reinigingsgel en een vochtinbrengend serum. Mochten de mannen tevreden zijn over de producten dan kunt u ze vanaf volgende maand verwachten in de salon.

lotusbloemVrijdag 11 februari:
Tijdens onze rondreis door Thailand en Maleisië heb ik me laten inspireren door de schoonheid van de oosterse wereld. Al in de oudheid werden er behandelingen gegeven met etherische olieën en kruiden die een heilzame en ontspannende werking hebben op lichaam en geest. Laat u verwennen tijdens een ontspannend arrangement en ervaar de sfeer van de oosterse wereld. Nieuwsgierig naar de thaise en maleisische arrangementen?...Klik dan op het plaatje van de lotus bloem.

Donderdag 10 februari:
Nieuw apparaat: In Salon Marijke is het mogelijk om de huidconditie van de klant te meten met een speciaal meetinstrument. Dit is een meerwaarde van het gehele programma.

Dit speciale meetinstrument; de Skin Analyser meet het vocht, vetgehalte en de stevigheid van de huid. De Skin Analyser is op het gehele lichaam toe te passen. Met de uitslag van de Skin Analyser krijgt u een goed advies voor uw huid en tevens kunnen wij per seizoen bekijken welke producten geschikt zijn voor uw huidtype.

Dinsdag 2 februari:
Salon marijke is op tv geweest met de knabbelvissenSalon Marijke komt op tv:
Een spannende dag vandaag. Vanochtend eerst een dilemma gehad over de keuze van mijn kleding, mijn kapsel en make-up! Rond 10.00 uur hebben ze opnames gemaakt van de vissen. Ik was ontzettend zenuwachtig en daardoor versprak ik me geregeld! Gelukkig hadden de vissen honger en knabbelden ze heerlijk dode huidcellen van de handen van mijn model en van de presentator! Kortom, een geslaagde ochtend en morgen (2 feb 2010) om 17.07 uur gaan we het resultaat bekijken in het programma HEA op Omrop Fryslan!

SalonMarijkeOmropFryslan (2)Maandag 1 februari rond de klok van 10.00 uur komt een cameraploeg van omroep fryslan filmen in mijn salon. Ze zijn zeer geïnteresseerd naar de behandelingen van de Garra rufa vissen (knabbelvissen).

De uitzending zal plaats vinden op dinsdagavond 2 februari om 17.07 uur in het programma HEA op omroep fryslan. Het wordt ieder uur weer herhaald. Iedereen kijken dus. Meer foto's van de opnames kunt u vinden op de homepage onder het kopje 'foto's'

RONDREIS MALEISIË EN THAILAND 1 JANUARI 2010

Vanuit Maleisië wens ik iedereen een gelukkig nieuwjaar toe. Na een lange vlucht van 12,5 uur zijn we veilig aangekomen in Kuala Lumpur (2-1-2010).

Salon gesloten:
I.v.m. onze vakantie naar Maleisië en Thailand is de salon gesloten van 1 t/m 21 Januari 2010. Vanaf vrijdag 22 januari is de salon weer geopend en sta ik helemaal uitgerust weer voor u klaar! Net zoals vorig jaar plaats ik hier af en toe foto's en een verslag van onze rondreis door Maleisië en strandvakantie in Thailand.