Zaterdag 20 December 2008:
Vanavond was het dan eindelijk zover; de kerstfair. Met 7 bedrijven, twee kerstmannen en drie gastvrouwen was het een zeer geslaagde avond. Er zijn maar liefst 220 mensen geweest op de fair. De foto's kunnen jullie bekijken bij het kopje "foto's" op de homepage.

Zaterdag 6 December 2008:
Voor de kerst heb ik allerlei verschillende, leuke sieraden binnen gekregen en alles met maar liefst 40% korting. op=op

Zaterdag 6 December 2008:
De winnaressen van de metamorfose zijn: Ellen Pietersen en Joanna Ybema. Van harte gefeliciteerd. In februari gaat de metamorfose plaats vinden en kunnen jullie zien hoe deze dames omgetoverd worden tot 'echte' glamourdames!

Vrijdag 5 December 2008:
Vanavond is het zover: de uitslag van de metamorfose. Houd de telefoon bij de hand want wie weet word je gebeld!!

KERSTMARKT IN SALON MARIJKE.
Op zaterdag 20 december organiseren schoonheidssalon Marijke, Nagelstudio La Belezza, Pedicure Nynke, Bloemstyliste Yfke Blom, Floortje met haar sieraden, Overeem Wonen, Shiatsutherapeur Els Post en kapsalon Marijke een gezellige kerstavond. Uiteraard met zeer aantrekkelijk kortingen op sieraden, make-up, het zetten van hairextentions, haarproducten en het versieren van nagels. En dit allemaal onder het genot van heerlijke Gluhwein. U bent van harte uitgenodigd voor deze gezellige avond vanaf 19.00 tot 22.00 uur.

Dinsdag 18 november 2008:
Het 'oude' stoomaparaat is vervangen door een nieuwe multitower 9000c met 8 verschillende functies. Vanaf half december ga ik hiermee werken. Ook worden er vanaf januari allerlei nieuwe gezichtsbehandelingen uitgevoerd met dit apparaat op het gebied van rimpels en fijne nerfjes.

21 oktober 2008:
Zoals jullie misschien al opgemerkt hebben, breekt de drukke decembermaand alweer bijna aan. Ook verwacht ik dit jaar weer een extreme drukte in de salon. Om deze drukte wat op te vangen ben ik van plan een extra schoonheidsspecialiste aan te nemen voor de kleine behandelingen zoals verven, harsen en epileren. Dit alles uiteraard in overleg met u.

Na een druk, maar succesvol jaar heb ik wel een aantal weken vrij verdiend. De salon zal daarom gesloten zijn van maandag 29 december t/m woensdag 15 januari. Ik ga namelijk een rondreis maken door Thailand. Een unieke ervaring die je waarschijnlijk maar één keer in je leven gaat mee maken en waar we ontzettend veel zin in hebben. Mochten jullie me toch gaan missen (slijm slijm) dan zal ik af en toe verslag uitbrengen en foto's plaatsen op mijn site.

Verder ga ik aankomend jaar weer een aantal bijscholingscursussen volgen omtrent gezichtsbehandelingen, hoofdmassages en de nieuwste producten van Alcina. Ook ga ik een cursus volgen in Bangkok in een Thaise Schoonheidssalon/kuuroord. Kortom weer genoeg leuke dingen in het vooruitzicht.

Woensdag 1 oktober 2008:
START METAMORFOSE

Dinsdag 9 september 2008:
Gisteren ben ik met mijn pedicure collega Nynke naar een sieraden groothandel geweest. Wat een verscheidenheid aan sieraden had je daar. Tegen sommigen van u heb ik gezegd dat ik pas volgend jaar met sieraden zou starten, maar omdat ik na het bezoeken van deze groothandel zo enthousiast ben geworden, ben ik er toch eerder mee gestart. Verschillende kettingen, armbanden, haarclips, haarbanden en oorbellen zijn er te verkijgen en dit al vanaf €3,95. Bent u op zoek naar een leuk kadootje voor een verjaardag of misschien staat het op iemands verlanglijstje voor sinterklaas, dan bent u in Salon Marijke op het goede adres.
sieraden (1)sieraden (2)sieraden (3)
Maandag 8 september 2008:
Fruitzuur-kuur voor thuisgebruik is weer binnen.

Resultaten:

  • Huid wordt jonger en strakker en rimpels vervagen
  • Mooie, egale huidskleur
  • Vermindering van acnelittekens>
  • Vermindering van grove porieën>
  • Hyperpigmentatie kan vervagen


Ook geef ik fruitzuurbehandelingen. Bij deze gezichtsbehandeling maakt u kennis met het product en bekijken we na een uitgebreide analyse of het product bij u past.

Maandag 8 september 2008:
Salon Marijke (en meerdere bedrijven/personen) is gevraagd om een donatie te geven in de vorm van een behandeling voor het opknappen van de schoolpleinen in Tytsjerk. Omdat ik dit een erg leuk idee vind, heb ik een gezichtsbehandeling, rugsrub, rugmassage, zonnebank en airtanning kado gegeven. Iedereen kan hier een bod op gaan doen, dus u bepaald de prijs. Op vrijdag 19 september begint om 19.00 uur de bezichtiging en om 20.00 uur start de veiling in het dorpshuis te Tytsjerk. U bent hierbij van harte welkom.

Maandag 25 augustus 2008:
Weet u het nog van vorig jaar?...de metamorfose? Vanwege groot succes gaan we het dit jaar weer over doen. Twee dames/heren maken kans om dit te winnen op sinterklaasavond. Is dat niet een leuk sinterklaaskado? Ga naar het kopje metamorfose en kijk hoe u kans maakt op deze fantastische metamorfose.

Donderdag 31 juli 2008:
Zelfs in deze hete dagen is de salon toch koel door de airco die aangeschaft is.

Dinsdag 8 juli 2008:
Vanwege groot succes heb ik weer nieuwe vakantiesetjes besteld met producten gericht op het zonnen. Vanaf morgen zijn ze weer verkrijgbaar. (Vakantietoilettas met een: dagcrème, nachtcrème, scrub, masker, reinigingsschuim en een reinigingsborstel. NU €29,95)

Maandag 7 juli 2008:
TIP: Bent u op zoek naar babykadootjes, trouwbedankjes, luiertaarten etc. kijk dan op http://www.kadootjessite.nl/ en laat u inspireren door de leuke website van Vera Faber.

Zaterdag 14 juni 2008:
Ik ben weer terug van vakantie en vanaf vandaag is de salon weer geopend.

Maandag 9 juni 2008:
Hiep hiep hoera, vandaag bestaat de salon een jaar.Smile

Maandag 9 juni 2008:
Vandaag zijn mijn broer en ik gevraagd voor een fotoshoot in het hotel. Een fotograaf spotte ons in de lift van het hotel en vroeg of we voor verschillende reismagazines, brochures en internetsites foto's wilden laten maken. En het leuke is dat ze in verschillende landen te zien zijn, ook in de reisbureaus in Nederland. We moesten in galakleding verschijnen en hier hoort natuurlijk ook een glammour make-up bij. In een penthouse op de bovenste verdieping van het hotel werden foto's gemaakt in verschillende kamers. Onvoorstelbaar wat een LUXE kamers dit waren. Een kamer kost €1000,- per nacht. Na een 3 uur durende reportage waren we eindelijk klaar. Het was ontzettend leuk om dit te ondergaan, ook omdat ik meestal zelf mensen mooi maak. Ik weet nu hoe het is om een middag in de spotlights te staan. Hieronder kunt u enkele foto's zien.
fotoshoot (1)fotoshoot (2)fotoshoot (3)fotoshoot (4)
Donderdag 5 juni 2008:
Op dit moment zijn we lekker aan het genieten in het zonovergoten Turkije. Elke dag 32 graden, dus niks te klagen. Het eerste weekje zit er alweer op. De komende week gaan we een boottocht maken en Antalya bekıjken.

Woensdag 28 mei 2008:
Laatse werkdag!! Na een druk, maar zeker geslaagd jaar zal ik hier erg van gaan genieten. En voor de mensen die me toch gaan missen.....(slijm slijm).... zal ik HIER af en toe verslag uitbrengen vanuit het zonnige Turkije.

Zaterdag 17 mei 2008:
Open dag van 10.00-17.00. Ook de fotograaf van de Leeuwarder Courant heeft foto's gemaakt. Bij het kopje "foto's" ziet u het resultaat van deze gezellige dag.

Maandag 28 april 2008:
Er komen steeds meer vragen van klanten over kleurgebruik. Wat voor type ben ik, welke make-up kleuren kan ik het beste gebruiken en welke juist niet etc. Daarom ga ik een cursus kleurenanalyse volgen zodat ik op al uw vragen een goed antwoord kan geven. Op de open dag zal hier uitgebreid aandacht aan worden besteed.

Vrijdag 25 april 2008:
Buurtvereniging de Roggebinders uit Bergum heeft mij gevraagd om een make-up workshop te organiseren voor maar liefst 13 personen. Na tips en adviezen voor de huidverzorging en make-up gingen de dames aan de slag. Speciaal voor deze avond had ik een wedstrijd georganiseerd. Degene die zich het mooist opmaakte op die avond kon een make-up set winnen t.w.v. €15,- Het was een zeer geslaagde avond en de dames zijn allemaal tevreden en prachtig opgemaakt de deur weer uitgegaan. Hieronder ziet u enkele foto's van deze gezellige avond.
Workshop (1)Workshop (2)Workshop (3)

Lijkt deze workshop u ook leuk?

Het kan bij u thuis georganiseerd worden voor €15,- p.p. en kinderfeestjes €12,50 p.p. Kijk voor meer informatie bij het kopje "make-up en workshops"
De drie jongste deelneemsters     

Woensdag 9 april 2008:
Heb ik, samen met nagelstyliste Annemiek Tishauser, een verwenmiddag georganiseerd in verzorgingshuis de Klaverkamp te Bergum. Om 14.30 uur arriveerden de bewoners die helemaal van niks wisten. Ze hadden alleen het thema "verwenmiddag" doorgekregen van hun verzorgster en activiteitenbegeleidster Trijnie de Vries. Na het parkeren van hun rollators, zoals een bewoonster zei, kregen de dames eerst een bakje koffie met wat lekkers erbij. Nadat iedereen het op had, begon de verwenmiddag. De dames werden gereinigd, kregen een masker en een bijpassende make-up. Daarna werden de nagels gevijld en gelakt bij Annemiek. Rond 16.15 uur zat het er helaas weer op en ging iedereen vertroeteld en met een tevreden gevoel weg. Hieronder ziet u enkele foto's van de verwenmiddag.
verwenmiddag (1)verwenmiddag (2)verwenmiddag (3)verwenmiddag (4)verwenmiddag (5)verwenmiddag (6)

Zondag 30 maart 2008:
Zondag ben ik samen met mijn pedicure collega Nynke naar de beautybeurs in Utrecht geweest.
Op deze beurs is alles te vinden omtrent schoonheidsverzorging zodat ik weer helemaal op de hoogte ben van de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Ook ga ik leuke make-up producten etc. kopen voor de open dag die ik houd op zaterdag 17 mei.
Schoonheidssalon Marijke auto

Woensdag 26 maart 2008:auto
Eindelijk is het zover. Het ontwerp voor de belettering van mijn auto is rond en in week 14 heeft mijn auto een nieuw uiterlijk gekregen.

Dinsdag 18 maart 2008:
De oude displays voor de huidverzorging van Alcina zijn vervangen door twee moderne nieuwe displays. Het was een behoorlijke klus om ze in elkaar te zetten, maar het resultaat mag er zeker zijn!!

Donderdag 13 maart 2008:
Op donderdag 13 maart heb ik een cursus collageen- en bindweefselmassage gevolgd bij Alcina. Bindweefselmassage is therapeutische massage, gericht op het herstelvermogen van de huid. Door middel van stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de doorbloeding geactiveerd, de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de kwaliteit ervan sterk verbeterd! Vanaf april kunt u van deze massage genieten, tijdens een NIEUWE gezichtbehandeling....ik houd u op de hoogte.

Maandag 3 maart 2008:
De nieuwste make-up displays voor het voorjaar zijn binnen.
Pasteltinten zijn de voorjaarskleuren van 2008. Alcina en Make-up studio lieten zich voor hun voorjaarscollectie inspireren door de overgang van winter naar lente. Het resultaat: een frisse lente look met de kleur blauw in verschillende nuances, zachtroze tinten en witparelmoer. Laat u tijdens een gezichtsbehandeling of make-up advies opmaken met deze prachtige "lente look"