Afsluiting zeer drukke maar gezellig feestmaand.

Op zaterdag 22 december hebben de collega's Marijke verrast en meegenomen naar Post Plaza.

Wij sluiten deze drukke werkweek af met een heerlijk high tea bij de open haard.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en een gezond en liefdevol 2013.

 

Wilma, Marijke, Geke en Els

High_tea

 

De microdermabrasie behandeling is in de aanbieding. Ga voor meer informatie over deze behandeling naar het kopje 'aanbiedingen' op onze homepage.
 

LADIESNIGHT BOURGUIGNON LEEUWARDEN


Waar: Jupiterweg 15, Leeuwarden
Tijd: 19.00-22.00 uur
Entree: GRATIS

Of je nu komt voor de laatste fashiontrends, het oefenen van eenvoudige technische handelingen zoals een band verwisselen of een kijkje nemen onder de motorkap van een auto of een gratis goodybag vol extra's en leuke aanbiedingen van alle bedrijven. Tijdens de Ladies Night op vrijdagavond 9 november is de compleet nieuwe showroom in Leeuwarden 'women only' en ben jij aa

n de zet! De ontvangst met prosecco zal zijn vanaf 19.00-19.30 uur, waarna je volop de gelegenheid krijgt op rond te kijken op de stands, tal van workshops te volgen en de showroom te bezichtigen.

Ook Salon Marijke Hurdegaryp zal aanwezig zijn tijdens de Ladies Night voor het verzorgen van een huidanalyse en make-up advies. Tevens kun je gratis opgemaakt worden in de nieuwste trendkleuren van de herfst en winter, worden er voetenchecks gedaan door de pedicure en kun je onze nieuwe cashmere winterserie uitproberen voor handen, voeten en lichaam.

Maar ook: kleding, nagels, sieraden, tassen, shawls, make-up, wijnproeverij, kleurenanalyse, imagostyling, bloemen, heerlijke hapjes en nog veel meer..........

Kortom, kom gezellig naar de Ladies Night en geef je op via onderstaande link:

http://actie.bourguignon.nl/ladies-night/

 

Make-up workshop
Vanwege de vele aanvragen naar workshops gaan we een vaste avond in de maand introduceren. We deden dit alleen voor groepen maar vanaf nu kunt u zich ook opgeven als individu of gezellig met een aantal dames. De workshop gaat door bij een deelname van 8 personen met een maximum van 12 personen.

Lijkt dit u leuk ga dan naar het kopje 'make-up workshops' toe op onze homemage voor meer informatie en data en geef u snel op.

Opgeven kan telefonisch, via e-mail of Facebook.

 

In september en oktober 2012 organiseren wij verschillende workshops
Make-up worshop & reiniging donderdag 18 oktober 19.00 uur (nog 2 plekken beschikbaar)


Vrijdag 12 oktober Cosmetisch Arts met botox en fillers & demonstratie model (=vol)
Vanavond was de cosmetisch arts bij ons voor het geven van een lezing en demonstratie over botox en fillers. Het was een interessante avond en de klant kon zich laten behandelen.

Woensdagavond 21 november zal de cosmetisch arts weer aanwezig zijn in de salon en kunt u via Beautysalon Marijke een afspraak inplannen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor deze avond. 

Botox


Make-up workshop en & reiniging donderdag 4 en 11 oktober Provincie Fryslan

Workshop Provinciehuis Workshop Provincie Fryslan


Kinderfeestje zaterdag 6 oktober

Kinderfeestje Jasmijn Kinderfeestje Jasmijn 1Workshop make-up, kleurenanalyse luxe high tea zaterdag 29 september

workshops leeuwarden en omgeving Kleurenanalyse Hurdegaryp

Workshop make-up 27 september

make-up workshop salon marijke 1

Kinderfeestje woensdag 26 september

kinderfeestje salon marijke 225877_530721506942932_508508801_n

Sieraden
We hebben weer prachtige sieraden in de salon; armbanden, kettingen, oorbellen, portemonnees, sjaaltjes en poncho's. Bent u op zoek naar een leuk kadootje voor een voordelige prijs dan bent u bij ons aan het het juiste adres. Prijzen € 3,95 tot € 14,95

Ga naar het kopje 'producten' toe op onze homepage voor de complete collectie sieraden.

Poncho sjaaltje_zwart_wit
armband_wit_zilver
ketting_3_kleuren

Make-up workshop
Vanwege de vele aanvragen naar workshops gaan we een vaste avond in de maand introduceren. We deden dit alleen voor groepen maar vanaf nu kunt u zich ook opgeven als individu of gezellig met een aantal dames. De workshop gaat door bij een deelname van 8 personen met een maximum van 12 personen.

Lijkt dit u leuk ga dan naar het kopje 'make-up workshops' toe op onze homemage voor meer informatie en data en geef u snel op.

Opgeven kan telefonisch, via e-mail of Facebook.


Tel: 0511-880207
E-mail: salonmarijke@live.nl

Facebook:
icon-facebook

Golden Rose

Vanaf oktober komt er een prachtige nieuwe make-up lijn in de salon van Golden Rose. De make-up is hypo allergeen en NIET op dieren getest. Geke en Marijke gaan zaterdag 8 september op pad voor het samenstellen van de nieuwe make-up lijn van Golden Rose die we vanaf oktober gaan introduceren in de salon. Prachtige, professionele make-up voor een zeer voordelige prijs. Binnenkort meer hierover........ De make-uplijn is binnen!

Facebookactie:

Klik op onderstaabde link, voeg ons toe als vriend op onze Facebookpagina en maak kans op een huidverzorgingspakket t.w.v. € 50,-.
Tevens hebben wij maandelijkse aanbiedingen en last minute acties die alleen op Facebook komen te staan. 

Volg ons via Facebook en profiteer van de speciale acties.  icon-facebook

 

Bruidsmake-up verzorgd aan huis in Burgum
Kijk voor prijzen en mogelijkheden op de homepage bij het kopje: ' Bruidjes en make-up'

Bruids_make-up_hurdegaryp


Vakanties 24/7/12:

De salon zal de hele zomer door gewoon geopend blijven!

Els Shiatsutherapeute is op vakantie en vanaf 15 augustus is ze weer aanwezig in de salon.

Wilma Bouma is deze week voor het laatst aan het werk en heeft alleen komende donderdagochtend nog een aantal plekjes vrij staan voor een pedicure  behandeling (laatste plekjes) vanaf 7 augustus is ze weer aanwezig in de salon

Geke schoonheidsspecialiste is deze week voor het laatst en gaat drie weken op vakantie. Vanaf woensdag 22 augustus is ze weer aanwezig in de salon.

Komende donderdag hebben we alleen nog van 15.00-17.00 uur plek voor behandelingen. De rest van de week staan zowel Geke als Marijke volgeboekt.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en hopelijk treft iedereen net zulk mooi weer als dat wij op dit moment hebben.

Groetjes,
Els, Wilma, Geke en Marijke


Geke en Marijke zijn twee dagen op cursus geweest bij Alcina te Waardenburg.
Het waren twee ontzettend leuke dagen en binnenkort zullen we nieuwe behandelingen gaan introduceren voor nog meer ontspanning en huidverbetering. 


BHV cursus
Maandag 2 juli hebben wij de herhaling BHV gevolgd in Burgum. Reanimatie, AED en brandbeveiliging zijn aan bod gekomen.

De salon zal het hele jaar door geopend zijn.
Tevens hebben we allerlei leuke aanbiedingen voor u samengesteld welke u kunt vinden onder het kopje: 'aanbiedingen' op de homepage. 


Beautysalon Marijke bestaat 5 jaar

Afgelopen zaterdag hebben we een grote open dag georganiseerd ter ere van ons 5 jarig bestaan. Enthousiaste standhouders, een grote opkomst van 220 mensen en prachtig weer! Kortom een zeer geslaagde open dag!


Marijke heeft de winnares van Miss Friesland 2012 opgemaakt.

Marijke van Beautysalon Marijke te Hurdegaryp heeft de make-up verzorgd voor Miss Friesland 2012 Shirley. Na een spannende finale tussen de twaalf Missen is uiteindelijk de keuze gevallen op Shirley. Shirley, je hebt het super goed gedaan en om binnenkort een moment van ontspanning te krijgen, bieden wij jou een gratis gezichtsbehandeling aan. We zien je binnenkort wel verschijnen in de salon.

MissFriesland_1MissFriesland_2MissFriesland_3Beautysalon Marijke gaat de visagie verzorgen voor de Miss Friesland verkiezing op zondagavond 6 mei.

Morgen is de Miss Friesland verkiezing in het Victoriapark te Wolvega. De jury, het publiek en de licentiehouder hebben uiteindelijk 12 Missen gekozen die meegaan naar de finale op 6 Mei. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en vinden het een hele eer om de make-up te verzorgen voor alle Missen.

Foto's volgen uiteraard op Facebook en op onze website.

Miss Friesland verkiezing 2012 
Trainingsdag Alcina 5-2-2012

Vandaag verzorgen wij de hele dag een training voor schoonheidsspecialistes uit Noord Nederland die ook met Alcina werken of dit van plan zijn te gaan doen. Tevens is de salon vandaag extra geopend tot 21.00 uur.

Beautysalon Marijke bestaat dit jaar 5 jaar en dit willen we groots gaan vieren met een open dag op zaterdag 12 mei 2012 van 10.00u tot 16.00u.

Binnenkort hoort u hier meer over.

 

Extra informatie:
Schoonheidsspecialiste Marijke heeft een klantenstop op woensdagavond, vrijdag, en zaterdag.

Schoonheidsspecialiste Geke is wel beschikbaar en werkt op woensdag en woensdagavond, vrijdag en zaterdag.

We zijn op dit moment bezig met het vinden een nieuwe collega die op avonden en zaterdagen ingepland kan worden zodat duobehandeling ook weer op avonden en zaterdagen geboekt kunnen worden.

De openingstijden zijn als volgt:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00-17.00
Woensdag: 09.00-17.00; 18.30-21.30
Donderdag: 09.00-17.00
Vrijdag: 09.00-17.00
Zaterdag: 09.00-15.00 (Alleen geopend in de even weken)

 

Trenddisplay
De nieuwe trendkleuren zijn binnen. Lippenstiften in vrolijke kleuren met hierbij een passende nagellak.

Lippenstift € 14,95
Nagellak € 4,95
Set: € 17,50

Trenddisplay


Medisch cosmetische behandelingen
Ik ben er meer dan één jaar mee bezig maar vandaag (februari) heb ik de knoop doorgehakt en besloten om samen te gaan werken met een cosmetisch arts. Binnenkort kunt u terecht in de beautysalon voor: injectables (Botox en fillers). Uiteraard gaan we een open dag organiseren zodat u kennis kunt maken met de cosmetisch arts en zij antwoord kan geven op alle vragen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en cosmetische correcties....

Kuurkaart zonnebank (10x) van € 60,- nu voor € 50,- (Deze actie is geldig t/m 16 maart)
Klantenstop voor Marijke op avonden en zaterdag.
Marijke heeft vanaf nu een klantenstop op de woensdagavonden en zaterdagen. Bij Geke zijn er nog enkele plekken beschikbaar op deze dagen. Mocht u een afspraak willen boeken raden wij aan dit vroegtijdig te doen dit om teleurstelling te voorkomen. Door de week is er voldoende plaats.


Wist u dat Beautysalon Marijke dit jaar in juni alweer 5 jaar bestaat!?

Uiteraard laten wij dit feit niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan en zullen wij dit feestelijk gaan vieren. Hierover hoort u binnenkort meer.

Nieuwe behandelingen

Vanaf januari hebben wij weer allerlei nieuwe behandelingen geïntroduceerd en kunt u nog meer genieten van een stukje extra ontspanning. Vraag gerust een prijslijst aan in de salon of download deze via de website. 


Beautysalon Marijke komt in de Flair.

Wij zijn gevraagd om in het blad de Flair te willen staan. Dit gaat uit namens Alcina, het bedrijf waarvan wij de producten gebruiken en verkopen in de salon. Vanaf april kunt u een behandeling samengesteld door Alcina en ons terug vinden in de Flair.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gelukkig nieuwjaar
Namens Beautysalon Marijke wensen wij iedereen een gezond en liefdevol 2012 toe. Wij hopen dat u net zo'n knallend uiteinde heeft gehad als dat wij gehad hebben? De komende twee weken ga ik (Marijke) genieten van mijn vakantie en vanaf maandag 16 januari sta ik weer voor u klaar in de salon. Hieronder kunt u de gewijzigde openingstijden vinden.


De openingstijden voor de eerste twee weken van januari zijn als volgt:

Maandag 2 januari: gesloten
Dinsdag 3 januari: gesloten
Woensdag 4 januari: 13.00 - 21.00
Donderdag 5 januari: gesloten
Vrijdag 6 januari: gesloten
Zaterdag 7 januari: 09.30 - 13.00
Maandag 9 januari: gesloten
Dinsdag 10 januari: gesloten
Woensdag 11 januari: 13.00 - 22.00
Donderdag 12 januari: gesloten
Vrijdag 13 januari: gesloten
Zaterdag 14 januari: 09.00 - 12.00
Maandag 16 januari: 9.00-13.00 uur (extra open)

Extra Nieuws m.b.t. de openingstijden:
Maandag: Is de schoonheidssalon gesloten. De pedicure zal wel aanwezig zijn tot c.a. 14.00/15.00 uur.

Donderdagavond: De schoonheidssalon is gesloten. De pedicure zal alleen op afspraak werken en niet iedere donderdagavond.

Zaterdagen: We zijn alleen in de even weken geopend t/m 13.00 uur.

Houdt u er dus rekening mee dat als u op deze dagen een kadobon wilt komen halen, of een afspraak wilt inplannen dat u eerst even moet bellen tot wanneer we geopend zijn op deze dagen! Dit om teleurstelling te voorkomen en u misschien voor een dichte deur komt te staan.

 

Aanbiedingen december en Januari

Nieuw in de salon: CANDLE MASSAGE

Deze kaars massage is een klassieke ontspanning massage met warme kaarsolie. Deze bijzondere massage prikkelt uw zintuigen. De kaarsen bevatten essentiële oliën met huidverzorgende eigenschappen en ze hebben een heerlijke geur. De Candle massage geeft u het gevoel van rust en ontspanning in ons zo drukke bestaan.

U kunt kiezen uit de volgende geuren: Vanille, lavendel, passievrucht en roos.


Kosten Candle massage:
Candle massage rug- schouders en nek 20 min.: € 20,-
Candle massage rug- schouders en nek 30 min.: € 25,-

Candle massage rug- schouder en nek met hot stones 20 min. € 25,-

Candle massage bij te boeken tijdens een gezichtsbehandeling: € 4,00 extra